RUC
Natdag

 

 

Hvis I har spørgsmål
kontakt:

Dorthe Vedel
Mail: meetruc-arrangementer@ruc.dk
Tlf: 46 74 22 63

Roskilde Universitet
RUC Kommunikation og Presse
Bygning 03.2
Universitetsvej 1
4000 Roskilde

Opret dig som tilmelder

Nat-dag på RUC

 

For at tilmelde dig Nat-dagen skal du først have et password. Det får du ved at blive registreret som tilmelder.

 

Udfyld skema nedenfor

Du kan blive registreret som tilmelder ved at udfylde nedenstående skema. Felter markeret med (*) skal udfyldes. Klik derefter på knappen registrer. Kort efter vil du modtage et password på din e-mail. Tjek eventuelt dit spamfilter, for at finde mailen med dit password. 

Når du har modtaget en e-mail med dit password, kan du i menupunktet "Log ind" logge på og tilmelde din klasse de aktiviteter, I er interesseret i.

Glemt password

Har du glemt dit password, kan du få tilsendt et nyt ved at indtaste dine oplysninger herunder. Du skal benytte den samme e-mailadresse, som du brugte, da du tilmeldte dig.

 

Dine oplysninger

De indtastede informationer har vi behov for i tilfælde af akutte ændringer i Nat-dagens program. RUC vil desuden gemme dit navn og din e-mailadresse for at kunne oplyse dig om kommende naturvidenskabelige arrangementer, som kunne have interesse for dig og dine elever.

Du kan til enhver tid blive slettet fra mail-listen ved at skrive til arrangør Dorthe Vedel på meetruc-arrangementer@ruc.dk. Ligeledes kan du anmode RUC om indsigt i, berigtigelse af de indsamlede personoplysninger eller begrænsning af behandling. Derudover har du retten til at gøre indsigelse mod behandling og indgive klage til en tilsynsmyndighed.

Om databeskyttelse

I forbindelse med din registrering som tilmelder, skal vi gøre dig opmærksom på, at RUC som dataansvarlig har pligt til at oplyse dig om følgende:
Dine oplysninger indsamles med henblik på at kunne kontakte dig, identificere dig til arrangementet. Indsamlingen sker med hjemmel i databeskyttelses-forordningen artikel 6, stk. 1 b.

 

(*) Navn:
(*) Email:
Tlf:
(*) Institution: